Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Mobilier scolar

(2)
319,00 lei 379,00 lei Discount: 60,00 lei
(1)
449,00 lei 519,00 lei Discount: 70,00 lei
325,00 lei 375,00 lei Discount: 50,00 lei
(1)
319,00 lei 379,00 lei Discount: 60,00 lei
449,00 lei 519,00 lei Discount: 70,00 lei

Dezvoltarea armonioasa al unui copil depinde in mare masura si de mediul in care isi desfasoara activitatile zilnice. Daca acasa punem mare accent pe mobilier, astfel incat sa fie rpietenos, confortabil si pe cat posibil sa ofere siguranta copiilor, la fel si la scoala trebuie sa punem accent pe mobilierul din dotare.

Participarea activă la orele de curs, motivația, răspunsurile la întrebările profesorilor sunt lucruri care depind de atitudinea cadrelor didactice, dar și de confort.

Tot ceea ce se află în jurul lor, modul în care arată clasa le poate influența copiilor modul de interacțiune cu școala.

De aceea, alegerea mobilierului și așezarea cu eficiență a acestuia reprezintă un criteriu cât se poate de important pentru succesul unui elev.

Echipa Mobman, datorita experientei si faptului ca a participat la nenumarate discutii cu parintii si cadrele responsabile de amenajarea salilor de clasa, poate oferi cele mai bune sfaturi si solutii, la care de multe ori nu s-ar gandi nimeni.

Amenajarea salii trebuie gandita cu mare atentie, aici nu vorbim doar de banci scolare si scaune, mobilierul care va fi utilizat zilnic cuprinde si dulapioare, cuiere, table scolare, vestiare, care toate trebuie sa corespunda 100% varstei copiilor.

O banca scolara trebuie sa ocupe putin spatiu, dar in acelasi timp sa ofere posibilitatea aranjarii in functie de activitatile care se desfasoara. Scaunul la fel trebuie sa ofere cel mai inalt confort si o pozitie perfect sanatoasa pentru copii, iar inaltimea scaunului trebuie foarte bine potrivit cu inaltimea bancilor.

Dulapurile la fel au o importanta majora, aici se vor depozita rechizitele necesare la care copiii pot avea acces sau nu.

Mobman ofera posibilitatea de a realiza dimensiunile dulapurilor astfel incat sa se integreze foarte bine in spatiul destinat.

Cum tehnologia este la un nivel nemaiintalnit pana acum, mobilierul din salile de informatica trebuie sa cuprinda toate elementele de care un copil are nevoie, pentru a-si insusi tainele informaticii.

Vestiarele la fel trebuie pe langa aspect, sa si fie securizate, si sa ocupe cat mai putin spatiu, astfel incat sa nu diminueze spatiul liber de care copiii au nevoie.

Noi, Mobman te ascultam, te consultam si te ajutam sa fii printre cei care au primit numai cuvinte de lauda, pentru ca ai oferit elevilor cel mai potrivit mobilier scolar.

Filtreaza produse
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 89lei
  • 1508lei
Culoare