Chat
Mobilier gradinita

Mobilier gradinita

Cod: 81851

Marca: Mebelissimo

Ideal pentru activitati in grupuri, dar si pentru orele de joaca. Util si placut in acelasi timp, activitatile vor fi mult mai distractive, iar copiii sunt dispusi sa fie mult mai atenti si receptivi cu un astfel de surpriza.

Pret 980,00 lei
Mai multe
In stoc

Cod: 10538

Marca: Mebelissimo

Un singur set de mobilier, structura compacta, design innovator, culori placute. Oliver PRO ofera solutia optima pentru depozitarea tuturor materialelor didactice necesare bunei desfasurari a activitatilor iar datorita culorilor calde ofera o atmosfera de poveste in sala.

Pret 4.175,00 lei
Mai multe
La comanda

Cod: 10540

Marca: Mebelissimo

Un singur set de mobilier, structura compacta, design innovator, culori placute. Set-ul mobilier gradinita Oliver ofera solutia optima pentru depozitarea tuturor materialelor didactice necesare bunei desfasurari a activitatilor iar datorita culorilor calde ofera o atmosfera de poveste in sala.

Pret 2.845,00 lei
Mai multe
La comanda

Mobilier pentru gradinita - toate produsele de care ai nevoie, disponibile in permanenta 

Atunci cand esti in cautarea unui mobilier de gradinita, trebuie sa te orientezi spre unul  modular, care sa se adapteze dupa spatiul pe care il ai disponibil si nevoile tale. Este important ca fiecare incapere sa dispuna de produse de calitate si rezistente in timp, dar si perfect functionale pentru momentele in care cei mici isi desfasoara activitatile. De aceea, site-ul nostru online iti pune la dispozitie paturi de gradinita si accesorii la cele mai bune preturi. Poti alege modele stivuibile care se depoziteaza foarte usor, rabatabile sau clasice si accesorii precum saltele, inaltatoare si cearceafuri. 

De asemenea, in ceea ce priveste camerele in care copiii isi petrec timpul jucandu-se, invatand sau luand masa, vei gasi in oferta noastra mobila special creata pentru ei, precum scaun de gradinita si masa pentru gradinita cu inaltimi reglabile, realizate din materiale extrem de rezistente si o multime de culori si forme geometrice care ofera personalitate spatiului. 

Mobilier de gradinita ieftin, la cele mai bune preturi 

Mobilierul pentru gradinita sau cresa de la Mobman beneficiaza de vopsele si lacuri pe baza de apa, non-toxice, montare usoara, modele in culori vii, cu un design modern, dar si o utilitate impresionanta. Dulapurile de gradinita pot fi achizitionate separat sau la set, in functie de nevoile tale. Astfel, cei mici se pot bucura de un mediu sigur in care isi desfasoara activitatea. Oferta de pe site este foarte variata si iti pune la dispozitie elemente precum: corpuri de colt, de perete, vestiare generoase, dar si colturi de activitate. Asadar, aici vei gasi solutia problemelor tale cu ajutorul produselor noastre.