Whiteboard

Whiteboard

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Filtre active

Cod: 9080527

Whiteboard Forpus 60 x 45cm

Recenzie(i): 0

Tabla alba magnetica, rama din aluminiu colturi din plastic, spate intarit cu zinc.

Pret 68,00 lei
Mai multe
La comanda

Cod: 5606637

Whiteboard Forpus 60x90cm

Recenzie(i): 0

Tabla alba magnetica, rama din aluminiu colturi din plastic, spate intarit cu zinc.

Pret 112,00 lei
Mai multe
La comanda

Sunt concepute pentru scrierea cu marker, respectiv pentru a expune diferite materiale cu ajutorul magnetilor.

Alegerea unui whiteboard pe cat pare de simpla, in realitate nu stau asa lucrurile. Trebuie sa cunoastem exact incaperea unde se va folosi, sa stim cu exactitate dimensiunile peretelui, dar nu numai, sa acordam atentie prizelor sau altor accesorii montate pe perete.

Ne-am confruntat cu diferite situatii, dar cele mai des intalnite au fost cazurile in care nu s-a comandat dimensiuni potrivite.
Beneficiarul stia ca are un perete de 4 metri, a comandat un witheboard de 3 metri, dar a uitat ca la distanta de 80 cm de la marginile peretelui sunt montate prize si intrerupatoare. Astfel numai un witheboard cu lungimea de 220 cm se potrivea.

Sunt recomandate pentru

  1. salile de clasa unde se doreste o tabla cu scriere cu marker
  2. cabinetelor medicale
  3. prezentarilor de orice tip
  4. sedinte zilnice

Structura din profil de aluminiu le confera durabilitate. Suprafetele sunt rezistente, iar intretinerea este foarte usoara, burete special pentru whiteboard si spray-uri speciale.

Va punem la dispozitie dimensiuni pentru orice incapere, incepand de la cele mici cu dimensiunea de 60 x 90 cm, pana la cele mari de 4 metri.

Mobman te ajuta sa alegi cea mai buna solutie in functie de necesarul tau, astfel contactandu-ne poti fi sigur ca bugetul investit va fi mult mai mic decat cel preconizat.