Vestiar scolar

Vestiar scolar

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
Filtre active

Cod: 80375GY

Marca: Mebelissimo

Banca scolara 1200 x 280 x 460 mm

Recenzie(i): 0

Banca este destinata vestiarelor, salilor de sport, acolo unde se pune accent pe necesitatile bunei organizari. Usor de mutat, design conceput astfel incat sa ofere siguranta fara posibilitatea de accidentari

Pret 135,00 lei
Mai multe
In stoc

Cu toate ca nu de fiecare exista buget pentru aceasta categorie de produse, trebuie sa stim ca printr-o investitie minima putem aduce un plus de valoare activitatilor zilnice.

In special in vestiarele de la salile de gimnastica, dar si pe holuri unde este necesar ca elevii sa isi pastreze, respectiv depoziteze hainele sau accesoriile. Solutiile sunt multiple in functie de destinatia acestor produse, pot fi doar banci de vestiar, pe care se aseaza, dar pot fi si dulapuri de depozitare. Acestea sunt securizate cu chei astfel fiecare coopil are propriul compartiment unde isi poate tine obiectele in maxima siguranta.

In momentul achizitiei unui astfel de produs trebuie sa cunoastem cu exactitate numarul copiilor, dar si destinatia pentru care se doresc.

Echipa Mobman este partenerul care de fiecare data va pune accent pe educatie, care stie cu ce se confrunta un elev atunci cand vrea un loc placut, pentru a porni pe cele mai inalte culmi ale vietii.