Chat
Seturi mobilier gradinita

Seturi mobilier gradinita

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
Filtre active

Cod: 8466650

Marca: Mebelissimo

Set mobilier MBL cu usi si sertare

Recenzie(i): 0

Setul de mobilier cu usi si sertare este un mobilier multifuncțional inovator, convertibil. Se adaptează la posibilitățile spațiului camerelor, avand in model jucaus, colorat.

Pret 3.999,00 lei
Mai multe
La comanda

Cod: 10314

Marca: Mebelissimo

Set mobilier gradinita 7 Pitici

Recenzie(i): 0

Asa cum ii spune si numele, set-ul de mobilier este compus din 7 corpuri, care impreuna ofera spatiu generos de depozitare pentru toate materialele didactice necesare. Iar formele si culorile folosite  ofera o atmosfera placuta si vesela, care contribuie la buna desfasurare a activitatilor.

Pret 3.030,00 lei
Mai multe
In stoc

Cea mai frumoasa si importanta categorie. Un singur set de mobilier de gradinita ofera posibilitatea depozitarii tuturor materialelor didactice. Colorate, cu anumita tema, cu siguranta va fi atractia copiilor, dar si a parintilor. Fiecare parinte isi doreste sa vada un mediu placut unde copiii se duc cu placere in fiecare zi.

Set-urile de mobilier sunt cea mai buna optiune, avand in vedere faptul ca in fiecare grupa este nevoie de mobilier. De ce sa nu alegem ceva util dar si placut. Aceste set-uri se aleg si in functie de temaitca grupei, fiind forme diferite trebuie adaptate nevoilor.

Chiar daca lungimea peretelui nu permite asezarea fiecarui corp, fiind alcatuita din mai multe corpuri se poate aseza pe doi pereti. Calitatea materialelor si accesoriilor este ireprosabila, realizate astfel incat sa nu permita niciun fel de accidentare.

Echipa Mobman este partenerul care de fiecare data va pune accent pe educatie, care stie cu ce se confrunta un elev atunci cand vrea un loc placut, pentru a porni pe cele mai inalte culmi ale vietii.