Set banci scolare

Set banci scolare

Sunt 31 produse.

Se afiseaza 1-31 din 31 produs(e)
Filtre active

Cod: PRO.10339

Marca: Mebelissimo

Set banca scolara dubla Zibi cu inaltime reglabila, teava rotunda, Gri

Cea ma eficienta solutie pentru toate institutiile de invatamant prescolare, scolare si liceale. Avand posibilitatea reglarii pe inaltime in 3 trepte, set-ul de banca Zibi pentru 2 persoane este raspunsul la fiecare solicitare, acolo unde institutia are mai multe grupe de clase, sau grupe de varste diferite.

Pret 650,00 lei
Mai multe
La comanda

Cod: PRO.10412

Marca: Mebelissimo

Set banca scolara dubla Zibi cu inaltime reglabila, teava rotunda, Rosu

Cea ma eficienta solutie pentru toate institutiile de invatamant prescolare, scolare si liceale. Avand posibilitatea reglarii pe inaltime in 3 trepte, set-ul de banca Zibi pentru 2 persoane este raspunsul la fiecare solicitare, acolo unde institutia are mai multe grupe de clase, sau grupe de varste diferite.

Pret 680,00 lei
Mai multe
La comanda

Pentru a schimba si crea o imagina noua, atragatoare salii de clasa, ce mai buna alegere este achizitionarea unui set de banca si scaun scolar. Fiind in set, atat banca cat si scaunul au aceleasi caracteristici, structura metalica si design. Impreuna banca si scaunul formeaza o unitate, in care toti copii vor fi mandri si bucurosi sa isi desfasoare activitatile.

Alegerea set-ului potrivit are la baza cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont si anume:

  • varsta copiilor care vor sta in aceste banci si scaune
  • destinatia set-urilor, daca se aseaza intr-s sala de clasa, sau un laborator
  • cat de des se schimba copiii in clase, si ce categorie de varsta au

Daca stim aceste raspunsuri alegerea nu va fi dificila deoarece fiecarei necesitati exista o alternativa.

Set-urile de banci cu inaltime reglabila, sunt foarte des alese, deoarece se potrivesc inca din clasele 0, iar in functie de cum cresc copii inaltimea bancilor si scaunelor se poate adapta dupa nevoie.

Set-urile de banci si scaune fixe, sunt optiunea perfecta, pentru claeele mai mari, acolo unde inaltimile standard se potrivesc fiecarui copil.

Pentru laboratoare exista multiple solutii, atat pentru informatica cat si pentru activitati comune, fizica, chimie, biologie sau limbi straine. Aici nuantele difera, culorile sunt atractive fata de mobilierul traditional, pentru a creste si mai mult interesul si confortul elevilor.

De departe cel mai important aspect este sanatatea copiilor, pe aceste banci si scaune vor sta copii mici care sunt in albia dezvoltarii corpului, din acest motiv punem un deosebit accent pe dimensiuni si forme, oferind pozitia care ajuta la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa al copiilor.

Mobman a pastrat liniile traditionale, dar in permanenta aduce imbunatatiri pentru a face fata celor mai mari exigente asteptari. Din acest motiv putem afirma ca suntem capabili sa oferim consultanta in momentul in care se doreste o achizitie pentru un anumit tip de banca si scaun, motivul principal fiind ca impreuna cu persoanele responsabile de achizitie sa gasim numai si numai solutii potrivite, croite fiecarui tip de activitati. Sunt multiple modele din care se poate alege, incepand de la dimensiuni, culori, cadru metalic, unde Mobman ofera cele mai potrivite solutii.

Calitatea bancilor si scaunelor scolare produse de catre Mobman, sunt concepute astfel incat sa fie utilizabile pe o perioada foarte lunga. Materialele folosite pentru realizarea acestora sunt in pas cu cele mai noi solutii, iar tehnologia prin care sunt realizate depaseste cu mult asteptarile.

Toate set-urile de banci sunt testate, din punct de vedere a rezistentei, si sunt in conformitate cu cele mai noi standarde cu privire la siguranta copiilor. Cadrul metalic este foarte rezistent, solid si tratat numai cu materiale ecologice, sudurile fiind supravegheata pana la cele mai mici detalii, iar vopsirea in camp electrostatic ofera pe langa aspectul ireprosabil si o durabilitate mare. Componentele din pal la fel sunt supuse unor lucrari bine gandite, colturi rotunjite pentru a evita si cele mai mici posibilitati de accidentare.

Echipa Mobman este partenerul care de fiecare data va pune accent pe educatie, care stie cu ce se confrunta un elev atunci cand vrea un loc placut, pentru a porni pe cele mai inalte culmi ale vietii.