Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Scaune si bancute

Probabil cea mai vasta si importanta categorie, datorita faptului ca cele mai frecvente solicitari nu se intalnesc cu nevoile reale.

In momentul in care se doreste achizitionarea unui scaun, trebuie sa tinem cont de numarul orelor zilnice in care vom folosi acest scaun. Trebuie sa cunoastem caracteristicile astfel incat sa se plieze exact nevoilor pentru a oferi un grad de confort ridicat.

In cazul alegerii unui scaun nepotrivit, cu timpul pot aparea diferite probleme la nivelul spatelui, umerilor si bazinului.

De exemplu un scaun de asteptare poate fi mai rigid, mai simplu, deoarece aceiasi persoana va sta maxim o ora pe acest scaun. Dar intr-un birou unde o persoana petrece 8-10 ore pe zi, situatia se schimba. Scaunele de birou nu trebuie sa fie neaparat scumpe, dar trebuie sa fie ergonomice, cu posibilitatea de reglare a inlatimii si a spatarului, neaparat trebuie sa fie dotate cu cotiere, iar materialul din care este confectionat trebuie sa permita circulatia aerului, si in acelasi timp sa mentina caldura corpului.

Indiferent ca suntem in cautarea unui scaun de conferinta, scaun vizitator, de birou sau directorial, trebuie sa facem alagerea perfecta in functie de fiecare activitate.

Bancutele de asteptare, o alegere perfecta pentru spatiile mici, unde mai multe persoane vor sta in acelasi loc. In functie de spatiul din dotare iti putem oferi bancute de doua, trei sau patru persoane, toate rezistente, stabile si durabile.


De unde cumpărăm un scaun potrivit?

Nu puține sunt ofertele producătorilor de scaune, însă mai înainte de a porni spre cumpărături ar fi bine să analizezi cu atenție care sunt nevoile tale. Pe de o parte, ar trebui să ai în vedere timpul in care aceste scaune vor fi folosite, iar pe de altă parte, trebuie să ai în vedere ca acesta să se încadreze perfect în spațiul de care dispui și să aibă numeroase funcționalități.

Echipa Mobman este partenerul tau, la care te poti indrepta cu incredere chiar si pentru a primi consultatie, sfaturi, dupa care te poti ghida si achizitiona scaunul potrivit.

Iti punem la dispozitie sute de modele, dar trebuie sa stii ca numai una se potriveste nevoilor tale.

Filtreaza produse
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 95lei
  • 1250lei
Culoare