Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Scaune scolare

De departe cel mai important obiect nu numai din salile de clasa, ci si din viata micilor scolari.

Daca tinem cont de faptul ca de la clasa 0 pana in clasa a XII, dar si la facultati, copiii stau zilnic ore intregi pe aceste scaune, atunci ar trebui sa acordam o importanta foarte mare in momentul achizitiei.

Desi scaunele scolare sunt de foarte multe tipuri si compozitii, un lucru comun la toate ar trebui sa fie pozitia oferita copiilor.
Scaunele trebuie sa prezinte un design ergonomic, o pozitie dreapta cat mai sanatoasa spatelui, iar sezutul sa nu fie rigid sa prezinta o raza minima de curbura pentru a oferi confort.

Noi, echipa Mobman punem accent pe toate aceste aspecte, si in permanenta suntem preocupati cu dezvoltarea celor mai eficiente solutii, astfel incat copiii, dascalii dar si parintii sa fie multumiti atunci cand au decis sa achizitioneze scaunele noastre.

Modele sunt foarte variate, incepand de la scaunele traditionale cu sezut si spatar din lemn stratificat, pana la scaune tapitate cu material textil sau piele ecologica.
Totodata oferim solutii si pentru laboratoarele din scoli, unde scaunele se muleaza perfect nevoilor.
Toate aceste modele sunt realizate dupa cele mai noi reglementari UE, cu privire la siguranta copiilor, vopsite in camp electrostatic si trate cu lacuri si vopsele pe baza de apa.

Te ajutam ca impreuna sa gasim exact de ce ai tu nevoie, si vei fi surprins de bucuria copiilor.

Filtreaza produse
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 89lei
  • 204lei
Culoare