Scaune asteptare OFF 835 ,Negru
  • Scaune asteptare OFF 835 ,Negru

Scaune asteptare OFF 835 ,Negru

OFF8351

Oferiti partenerilor de discutie sau de afaceri un loc confortabil in timpul intalnirilor ce au loc in biroul dumneavoastra.

419,00 lei
cu TVA livrare in 30 de zile lucratoare
Cantitate
La comanda

Descriere

Oferiti partenerilor de discutie sau de afaceri un loc confortabil in timpul intalnirilor ce au loc in biroul dumneavoastra.

Oaspetii vor fi impresionati de aspectul, calitatea si designul scaunului si vor fi castigati ca si interlocutori din punct de vedere al confortului oferit, iar discutia se va prelungi pana la finalizarea proiectului sau a contractului.

Aceste scaune de asteptare OFF 835 sunt fabricate dintr-un cadru metalic cromat, cu spatarul si sezutul tapitate cu piele ecologica si umplute cu burete, iar bratele sunt tapitate cu piele ecologica, pentru un confort crescut.

Modelul de scaune asteptare OFF 835 are cusaturile de pe spatar si sezut, realizate in tendintele designului contemporan, ce starnesc interes vizual si dau o nota de stil biroului, in timp ce oaspetii se simt confortabil.

Scaunele sunt disponibile pe culorile crem, maro lucios si negru si pot fi utilizate in sali de asteptare, conferinte sau pentru vizitatori, sunt scaune ce au o inaltime totala de 91 cm, un sezut cu o latime de 49 cm si o adancime de 47 cm, iar inaltimea de la nivelul solului pana la sezut este de 42 cm.

Scaune asteptare OFF 835 se recomanda a fi utilizate de persoane ce au greutati de pana la 120 kg.

Caracteristici
OFF8351
Fisa tehnica
Culoare
Negru
Produsul se livreaza
Neasamblat
Garantie
24 luni
Cadru scaun
Metal
Tip scaun
Fix
Material sezut
Imitatie piele