Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Scaun vizitator

Cea mai frumoasa categorie de scaune, daca tinem cont de diversitatea modelelor, dar si mai important de scopul pentru care se doreste achizitionarea.

In majoritatea cazurilor cand se amenajeaza o sala se foloseste un singur tip de scaun, dar cand vine vorba de o sala de asteptare, de o institutie publica, clinica sau cabinet, numai imaginatia poate sa limiteze alegerea.

Inainte de a te arunca in marea larga pentru cautarea scaunului, trebuie sa stii exact care va fi scopul pentru care va fi utilizat acest scaun. De exemplu, nu poti sa amenajezi o sala de asteptare dintr-un peron, cu un scaun destinat unui cabinet medical. Pe scaunul din peron se va manca, dormi, din acest motiv trebuie sa aiba caracteristici potrivite utilizarii.

Mobman va ofera o gama larga de scaune vizitator, incepand de la modelele traditionale din plastic, sau tapitate cu textil sau piele ecologica, pana la modele futuriste, dotate cu masuta de scris si alte accesorii.

De asemenea te incurajam ca la amenajarea salii sa folosesti scaune cu o colosirtica diferita, elimina atmosfera sumbra si ofera participantilor mediul potrivit pentru o sedinta, curs sau un examen de rutina.

Garantam calitatea scaunelor, au fost testate in cele mai aglomerate institutii.

Contacteaza Mobman, descrie in cateva randuri domeniul pentru care doresti scaunele vizitator, suntem siguri ca vei ramane uimit de propunerea noastra.

Filtreaza produse
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 99lei
  • 380lei
Material scaun
Culoare