Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Scaun gradinita

Scaunele de gradinita, o componenta esentiala in desfasurarea zilinica a activitatilor, a devenit poate cel mai mediatizat mobilier pentru pariniti.

Daca in trecut nu s-a acordat importanta acestora, acum au devenit o alegere destul de dificila chiar si celor mai iscusiti achizitori.
Acest lucru se datoreaza si evolutiei tehnologiei, dar si numeroaselor teste care s-au facut, pentru a oferi cele mai sanatoase solutii pentru copii.

Dezvoltarea armonioasa a copiilor avand in vedere ca vor sta pe aceste scaune de la o varsta frageda, poate depinde de alegerea modelului.
Pe langa faptul ca modele pot diferi in functie de materialele din care sunt confectionate, un aspect important consta in forma ergonomica, si in alegerea dimensiunilor potrivite fiecarei grupe.

Doar asa fiecare copil va sta intr-un scaun potrivit, un scaun care pe langa faptul ca este rezistent, va oferi si pozitia perfect sanatoasa de care fiecare copil are nevoie.

Mobman pune la dispozitia gradinitelor mai multe tipuri de scaune, cele din lemn masiv, sau scaune cu sezut si spatar din lemn stratificat si cadru metalic.

Indiferent de modelul ales, garantam faptul ca toate scaunele sunt realizate din materiale ecologice, vopsele si lacuri pe baza de apa, iar cadrele metalice sunt vopsite conform cerintelor in camp electrostatic. Astfel se respecta toate normele Europene cu privire la siguranta copilului.

Recenzii

No Data

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (Mobman.ro) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to office@mobman.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Filtreaza produse
Material
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 59lei
  • 160lei
Culoare