Scaun gradinita

Scaun gradinita

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Filtre active

Scaunele de gradinita, o componenta esentiala in desfasurarea zilinica a activitatilor, a devenit poate cel mai mediatizat mobilier pentru pariniti.

Daca in trecut nu s-a acordat importanta acestora, acum au devenit o alegere destul de dificila chiar si celor mai iscusiti achizitori.
Acest lucru se datoreaza si evolutiei tehnologiei, dar si numeroaselor teste care s-au facut, pentru a oferi cele mai sanatoase solutii pentru copii.

Dezvoltarea armonioasa a copiilor avand in vedere ca vor sta pe aceste scaune de la o varsta frageda, poate depinde de alegerea modelului. 
Pe langa faptul ca modele pot diferi in functie de materialele din care sunt confectionate, un aspect important consta in forma ergonomica, si in alegerea dimensiunilor potrivite fiecarei grupe.

Doar asa fiecare copil va sta intr-un scaun potrivit, un scaun care pe langa faptul ca este rezistent, va oferi si pozitia perfect sanatoasa de care fiecare copil are nevoie.

Mobman pune la dispozitia gradinitelor mai multe tipuri de scaune, cele din lemn masiv, sau scaune cu sezut si spatar din lemn stratificat si cadru metalic.

Indiferent de modelul ales, garantam faptul ca toate scaunele sunt realizate din materiale ecologice, vopsele si lacuri pe baza de apa, iar cadrele metalice sunt vopsite conform cerintelor in camp electrostatic. Astfel se respecta toate normele Europene cu privire la siguranta copilului.