Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Rafturi metalice

Nu exista produse in aceasta sectiune

Au devenit cele mai cautate solutii de afisare si depozitare, datorita usurintei de utilizare.

Rafturile metalice fiind foarte rezistente nu necesita structura sofisticata de sustinere, astfel vizibilitatea oferita este mult mai mare, iar atmosfera este una aerisita.

Un raft metalic pe care se aseaza diverse tipuri de marfuri, poate fi chiar invizibila.

Rafturile metalice sunt construite in asa fel incat sa reziste pe termen lung, chiar si in urma solicitarilor zilnice venite din partea angajatilor sau clientilor.

Sunt placute din punct de vedere estetic, pot fi utilizate atat in magazine de desfacere cat si in depozite.

Impactul vizual conteaza la rafturi metalice. Un magazin ingrijit cu rafturi metalice, colorat si elegant va vinde intotdeauna mai bine decat unul neingrijit.

Politele rafturilor la fel variaza in functie de dimensiuni, astfel se poate alege dimensiunea exacta pentru tipul de marfa prezentat sau depozitat.

Cum orice magazin este compus intr-o proportie foarte mare din rafturi metalice, aspectul acestora este esential. In functie de spatiul de care dispune sala, aceste rafturi se pot aseza in linie, sau una in spatele celuilalt economisind astfel spatiu.

Mobman te ajuta sa alegi cea mai buna solutie in functie de necesarul tau, astfel contactandu-ne poti fi sigur ca bugetul investit va fi mult mai mic decat cel preconizat.