Paturi metalice

Paturi metalice

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Filtre active

Cod: 1002500

Marca: Mebelissimo

Pat de consultatie cabinet medical

Datorita structurii solide si a materialelor ecologice, este cea mai eficienta  solutie pentru scoli, gradinite, institutii sau cabinet medicale, acolo unde un astfel de pat este indispensabil.

Pret 970,00 lei
Mai multe
In stoc

Nu e un secret, patuturile metalice au devenit cele mai cautate modele de paturi pentru toate institutiile.

Numai cu un astfel de pat se poate garanta resistenta pe termen lung, si totodata sunt cel mai usor de intretinut. Tot mai multe cereri vin de la partenerii nostri care isi doresc o solutie economica, dar si pe termen lung.

Pot fi folosite in diverse domenii cum ar fi:

- internate scolare
- camine studentesti
- cazarme
- unitati militare
- penitenciare
- sanatorii
- statiuni
- spitale

Sunt realizate dupa cele mai noi tehnologii, vopsirea paturilor metalice se face in camp electrostatic prin pulverizare la temperaturi foarte ridicate, evitand astfel coroziunea. Sudura se face robotizat, evitandu-se astfel orice fel de greseli in procesul de productie.

Materialul metalic este special ales pentru aceste patuturi, inginerii nostri verifica aceste materiala si testeaza fiecare patut. Procesul de virificare se realizeaza de catre 5 colegi, fiecare in parte asigurandu-se ca se respecta toate detaliile, si normele de siguranta impuse.

Patuturile metalice sunt de mai multe tipuri, pentru o singura persoana sau etajate pentru 2 persoane. Unele modele sunt cu partea superioara reglabila in functie de pozitia dorita. Paturile de consultatii sau de spital, respecta toate normele si cerintele impuse pentru a asigura confort si siguranta.

Fii si tu printre cei care isi doresc un pat foarte rezistent, simplu de intretinut, si pentru o perioada lunga.