Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pat gradinita si accesorii

(1)
119,00 lei 139,00 lei Discount: 20,00 lei
49,00 lei 59,00 lei Discount: 10,00 lei
119,00 lei 139,00 lei Discount: 20,00 lei
19,00 lei 24,00 lei Discount: 5,00 lei
165,00 lei 175,00 lei Discount: 10,00 lei

Cand vorbim despre copiii care se duc la gradinita, vorbim de fapt de locul in care vor desfasura toate activitatile care se desfasoara si acasa.

Asadar ei vor si dormi la gradinita, iar somnul micutilor trebuie sa fie la fel ca si acasa, un somn linistit intr-un mediu placut si sigur.

Din acest motiv alegerea patuturilor pentru gradinita este o responsabilitate foarte mare.

Achizitorul trebuie sa cunoasca foarte bine spatiul in care vor fi asezate, numarul de copii care vor dormi in sala, dar si categoria de varsta a acestora.

Paturile de gradinita pot fi de mai multe tipuri, cele mai frecvent intalnite sunt paturile stivuibile si paturile rabatabile.

Mobman pune la dispozitia dascalilor ambele variante, astfel incat copii sa beneficieze de cel mai ridicat confort.

Daca spatiul este mai mic se recomanda patuturile stivuibile, deoarece sunt usoare, se aseaza si se stivuiesc foarte repede, astfel spatiul destinat activitatilor zilnice nu va fi afectat.

Un accesoriu foarte important pentru patuturile stivuibile, sunt inaltatoarele, care se recomanda numai la grupa mijlocie si grupa mare, acestea ridica patul cu 12 cm in plus. Nu se recomanda pentru grupa mica, in cazul unei neplaceri cand cade copilul din pat sa nu fie o distanta mare pana la sol.

Daca spatiul este mai generos, se pot alege patuturile rabatabile, care se deschid din perete, iar dupa orele de somn se ridica si ofera un design placut, mai mult cand sunt ridicate acestea pot depozita si alte accesorii.

Mobman pune de asemenea la dispozitie, cele mai diversificate accesorii necesare orelor de somn si anume:

- saltele pentru patuturi

- lenjerii alcatuite din, cearceaf, perna si plapuma respectiv husa perna si husa plapuma

- cearceaf impermeabil, foarte utile pentru grupele mici, unde se mai intampla surprize in timpul somnului

Alege si tu Mobman, vei descoperi o echipa dornica sa ofere cele mai potrivite solutii, livrare rapida si calitate ireprosabila.

Filtreaza produse
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 19lei
  • 479lei
Culoare