Flipchart

Flipchart

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)
Filtre active

Cod: 329011553

Marca: Mebelissimo

Flipchart mobil sticla magnetica 70x100 cm

Mobila, din sticla, magnetica…, cateva cuvinte care spun totul despre o activitate foarte bine organizata.Descopera si tu cea mai eficienta solutie pentru salile de clasa, acolo unde se pune accent pe prezntare.

Pret 609,00 lei
Mai multe
In stoc

Cod: 519041007

Flipchart mobil ACCENTA, 70x100 cm

Acest model de flipchart este prevazut cu un picior cu 5 roti ce vin prevazute cu sistem de blocare. Se remarca prin stabilitatea inalta conferita de prinderea in doua puncte a tablei de picior: in partea de jos si pe mijloc cu bara metalica rigidizata cu surub.

Pret 495,00 lei
Mai multe
La comanda

Captarea atentiei publicului, mereu a fost o provocare chiar si pentru cei mai talentati speakeri.

Pe langa talentul prezentatorului, vocea acestuia si subiectul abordat, 50% din captarea atentiei este asigurata cu ajutorul unui flipchart potrivit temei.

Participand la sute de prezentari de toate tipurile, noi, Mobman cunoastem importanta unui flipchart, stim ce si-ar dori un ascultator si ce informatii trebuie afisate pe acestea.

Din toata gama disponibila, cu siguranta un flipchart mobil este mult mai eficient, deoarece cu usurinta se poate muta dintr-un capat in altul, astfel toti cei prezenti pot vizualiza informatiile.

Pe piata sunt multe modele dar nu toate sunt potrivite pentru tine

De exemplu daca trebuie sa te deplasezi cu el pe la diferite sali acesta trebuie sa fie un model ce poata fi transportat cu usurinta oriunde.

Daca ai nevoie sa prinzi diferite obiecte magnetice sau hartii prinse cu magneti alege unul magnetic.

Daca il muti frecvent prin incapere poate ar util unul cu roti. Poti alege si dimensiunea in functie de marimea salilor unde iti tii prezentarea.

Conteaza si marimea partii utile, daca ai o sala mica de prezentari poate fi si unul mai mic dar daca ai o sala mare in care trebuie sa prezinti planse mai mari poti alege unul cu o suprafata mai mare

In functie de dotarea salii, poti opta pentru un flipchart de ultima generatie, cu conexiune la orice dispozitiv, astfel tu nu ai altceva de facut decat sa prezinti si sa explici imaginile si textul dorit.

Daca este o sala fara posibilitati de conexiune, poti opta pentru un flipchart simplu, dar ideal activitatii, doar sa te asiguri ca ai hartie suficienta.

Mobman iti ureaza succes la urmatoarele prezentari.