Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Dulapuri metalice

O solutie pe viata si spre deosebire de modelele de dulapuri metalice traditionale, acum Mobman ofera zeci de modele, cu sisteme diferite de inchidere si o coloristica foarte bogata.

Fie ca vorbim de o institutie publica, scoala sau gradinita, dulapurile sunt cele mai bune solutii. Pe langa modele gri obisnuite, se pot alege si dulapuri cu usi colorate astfel atmosfera salilor va fi una vesela si placuta.

Tabla folosita la realizarea acestor dulapuri este foarte rezistenta, astfel aici se pot pastra si acele documenta la care doar o parte din personal are acces.

Dimensiunile variate permit adaptarea acestor dulapuri la orice tip de sala.

Cele cu rafturi sunt foarte eficiente pentru depozitarea documentelor uzuale zilnic, iar cele cu usi glisante se potrivesc perfect la bibliorafturile depozitate.

In cazul in care se doreste aseazarea mai multor dulapuri in linie, se recomanda folosirea culorilor diferite pentru fiecare usa.

Fiecare dulap metalic vine montat, eliminand orice fel de dubiu din timpul transporturilor.

Dulapuri metalice sunt de mai multe tipuri in functie de utilizarea acestora:

- pentru depozitarea aparatelor, echipamentelor sau a instrumentelor

- pentru a depozita dosare, documente sau acte importante, la fel ca in cazul fisetelor. Diferenta este ca dulapurile pot avea si alte intrebuintari, precum urmeaza:

- depozitarea instrumentelor de lucru, indiferent de domeniu (echipamente de protectie, scule, ustensile etc.);

- depozitarea medicamentelor si a instrumentelor medicale sau de inalta precizie, precum cele folosite pentru diverse masuratori;

- stocarea in siguranta a substantelor toxice/periculoase (dulapuri metalice ignifuge termorezistente);

- dulapuri pentru desene/harti - in special in mediul didactic;

- dulapuri pentru bunuri de valoare, cu pana la 30 de compartimente, de tip cusete-vestiar etc.

Filtreaza produse
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 470lei
  • 1490lei
Culoare