Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Dulap gradinita

Dulapurile de gradinita daca sunt bine alese pot fi un adevarat suport pentru desfasurarea in conditii optime a activitatilor zilnice.

Dulapurile pe langa faptul ca sunt spatioase, create in asa fel incat sa permita depozitarea accesoriilor, pot fi si inchise in cazul in care unele lucruri nu trebuie sa fie la indemana copiilor.

Mobman se muleaza pe cerintele si necesitatile fiecarei Sali de clasa, astfel pe langa dimensiunile standard, punem la dispozitia dascalilor posibilitatea de a alege orice dimensiune care se potriveste la spatiului dedicat.

Incurajam alegerea materialelor colorate, un dulap poate fi realizat din mai multe culori, astfel incat sala de gradinita sa ofere o atmosfera prietenoasa, de poveste.

Daca se doreste achizitionarea mai multor dulapuri pe un singur perete, cea mai buna optiune este alegerea diferitelor culori pentru usi.


Mobman pune la dispozitia gradinitelor si dulapuri fara usi, rafturi de diferite dimensiuni pe care pot fi aranjate diferite materiale didactice.

De asemenea o solutie foarte ingenioasa poate consta in alegerea dulapurilor Cameleon, cu mai multe variatii din punct de vedere a numarului de usi, aceste usi sunt colorate, astfel impactul este unul pozitiv. In aceste compartimente la fel se pot depozita diverse accesorii.

Pentru bucatarii, sau sali anexe, Mobman intampina gradinitele cu dulapuri metalice, unde orice document poate fi pastrat in conditii maxime de siguranta.


Niciodata nu a fost mai simplu, trimite-ne dimensiunile peretelui destinat pentru dulapuri, iar Mobman iti calculeaza cea mai potrivita solutie.

Filtreaza produse
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 289lei
  • 1021lei
Culoare