Chat

Suntem 100% convinsi ca produsele pe care le construim sunt de cea mai buna calitate si vor face fata tuturor elevilor, inclusiv celor cu o energie peste limita normala. 

Pentru manipularea mai eficienta si efectuarea in siguranta a produselor, majoritatea produselor se livreaza dezasamblate.

Conform schitelor si accesoriile din dotare, fiecare tip de mobilier se monteaza foarte usor, dar persoana responsabila cu montajul trebuie sa aiba macar minim de experienta in acest domeniu pentru ca in cazul in care piesele de mobilier  nu sunt montate corect, acestea pot avea probleme legate de stabilitate sau pot fi afectate de diverse socuri fizice.

Daca totusi consideri ca nu te descurci, nu ai echipa dedicata, personal sau partener care sa solutioneze acest aspect, noi te ajutam cu montarea produselor la sediul societatii noastre, urmand ca aceste articole sa se livreze gata montate. 

Tot ce trebuie sa faci este sa soliciti la plasarea comenzii serviciul de montare mobilier adica EFFS ( Easy Furniture Fitting Service), prin care ne instiintezi despre faptul ca doresti produsele montate.

Cateva caracteristici ale serviciului EFFS:

  1. economisesti timp si ai siguranta montajului de catre profesionisti
  2. acest serviciu presupune montarea produselor exlusiv la sediul societatii noastre, fara a ne deplasa la adresa unde se doreste livrarea
  3. datorita experientei de peste 15 ani, garantam montajul corect conform schitelor si cerintelor in vigoare
  4. prin EFFS garantam doar montajul nu si fixarea produselor in perete, astfel nu ne asumam niciun fel de raspundere in cazul in care mobilierul nu s-a fixat deloc, sau nu s-a fixat corespunzator
  5. costul acestui serviciu este de 5%, din valoarea produselor comandate