Cum se livreaza

Inainte de a-ti detalia intregul proces de livrare, dorim sa te asiguram de toata seriozitatea, incepand de la preluarea comenzii tale pana la livrarea produselor la destinatie.
Livrarea se face prin cele mai cunoscute firme de curierat rapid din Romania. De-a lungul anilor am testat mai multe firme de curierat si am ales in asa fel incat comanda ta sa se livreze in cel mai scurt timp si in siguranta.

Costurile de transport:
Costurile de transport se calculeaza in functie de greutatea produselor comandae. Valoare transportului va fi afisat in cosul de cumparaturi la plasarea comenzii.

In cazul in care in momentul lansarii comenzii ati ales modalitatea de plata ramburs, contravaloarea va trebui achitata in numerar curierului. Curierul nu poate solicita o alta suma decat cea confirmata de catre noi prin factura sau bon fiscal. Aceasta suma se regaseste si pe AWB-ul lipit pe cutie.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate aflate in stoc se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In cazul produselor cu status La comanda termenul de livrare va fi comunicat telefonic.

Va rugam sa verificati ambalajul produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. KIDCITY DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.
Eventualele probleme, ce pot aparea in privinta produselor, se vor solutiona prin intermediul societatii noastre.