Cei care educa copiii sunt demni de mai multa onoare decat cei care le dau viata; de aceea pe langa viata, daruiti copiilor si arta de a trai bine, educandu-I - Aristotel

Mereu preocupati sa oferim cele mai eficiente raspunsuri, solicitarilor din partea clientilor nostri.

Informatiile corecte stau la baza relatiilor de lunga durata, fapt dovedit si prin lista bogata care cuprinde toti partenerii nostri. Scoli, gradinite sau institutii, noi ii numim oameni, oameni cu care interactionam, gasim impreuna solutii si pastram legaturi puternice.

Acum 10 ani a fost doar o idee, care in prezent a devenit o realitate, o destinatie si o satisfactie ce nu se poate explica in cuvinte.

In toti acesti ani am avut si experiente neplacute, dar le-am acceptat, am invatat din greseli si ne-am ridicat de fiecare data, stiind ca numai cu transparenta si corectitudine putem tinti mai sus.

Am cunoscut tainele productiei, am avut la dispozitie echipamente performante, dar ne-a lipsit un lucru foarte important, atunci inca nu eram parinti. Acum suntem.

Suntem parinti si mai mult ca niciodata punem accent numai pe servicii de calitate, acestea regasindu-se in toate departamentele implicate. Incepand de la prezentarea produselor pe site-ul mobman.ro, pana la preluarea comenzilor si inclusiv realizarea articolelor, fiecare coleg se implica cu entuziasm si bucurie, stiind ca inca un copil sau un grup de copii se vor bucura de realizarile noastre.

In permanenta includem in oferta cele mai fiabile si inovative produse si suntem bucurosi ca putem face fata tuturor cerintelor.

Iti prezentam doar cateva dintre avantajele unei colaborari:

- vei avea parte doar de articolele de care ai nevoie, personalizate pentru spatiul disponibil

- produse rezistente, de lunga durata, conform noilor reglementari si cerinte ale Ministerului

- vei putea oferi copiilor mediul prielnic fiecarei activitati

- livrare rapida in toata tara

- preturi reale si corecte direct de la producator

Contacteaza-ne si descopera o echipa alcatuita din oameni care au aceeasi preocupari ca si tine:

- siguranta copiilor

- atmosfera placuta si vesela in salile de clasa

- accesorii care duc la dezvoltarea si cresterea nivelului educational

Tot ceea ce n-avem de la nastere si de care avem nevoie când suntem mari, ne este dat prin educatie. Aceasta educatie ne vine de la natura, de la oameni sau de la lucruri - Jean Jacques Rousseau