Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Catedre, dulapuri si cuiere

Cum binestiti o sala de clasa nu poate fi functionala fara accesorii, mobilier care ajuta la organizarea cat mai eficienta a activitatilor.

Catedra, dulapurile si cuierele au un rol foarte important in buna functionare a orelor de scoala, ofera poseibilitatea de a pastra in ordine toate materialele didactice si pedagogice.

Mobman va ofera o gama larga de articole pentru fiecare tip de produs, din care impreuna putem alege cele mai bune si eficiente solutii.

Catedrele pot fi din lemn in totalitate, sau cu cadru metalic in functie de preferinte.

Dulapurile pe langa faptul ca sunt spatioase, create in asa fel incat sa permita depozitarea accesoriilor, pot fi si inchise in cazul in care unele lucruri nu trebuie sa fie la indemana copiilor.

Mobman se muleaza pe cerintele si necesitatile fiecarei Sali de clasa, astfel pe langa dimensiunile standard, punem la dispozitia dascalilor posibilitatea de a alege orice dimensiune care se potriveste la spatiul dedicat.

Cuierele oferite de catre Mobman, cu toate ca par invizibile in sala de clasa, sunt de o eficienta foarte mare, deoarece asezate pe perete asigura loc de depozitare a hainutelor pentru toti copiii.

Mobman astfel devine un prieten de incredere si impreuna putem mobila sala de clasa dupa dorinta si necesitatea fiecaruia.

Filtreaza produse
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 99lei
  • 1508lei
Tip produs
Culoare