Biblioraft birou cu 10 compartimente cu usa MBL
  • Biblioraft birou cu 10 compartimente cu usa MBL
  • Biblioraft birou cu 10 compartimente cu usa MBL

Biblioraft birou cu 10 compartimente cu usa MBL

10730
1.170,00 lei
cu TVA livrare in 7 zile
Cantitate
In stoc

Descriere

Biblioraft birou cu 10 compartimente reprezintă o soluție eficientă de depozitare și organizare, potrivită pentru spații variate, de la birouri la școli și locuințe.

Caracteristici Cheie: Dimensiuni Generoase: Cu o înălțime de 1830 mm, o lățime de 800 mm și o adâncime de 400 mm, acest dulap oferă un spațiu generos pentru stocarea diverselor obiecte și documente.

Durabilitate și Estetică: Realizat din PAL melaminat de 16 mm cu o finisare în culoarea fag, dulapul nu numai că arată bine, dar este și rezistent la uzură, asigurând o lungă durată de utilizare.

Securitate și Confidențialitate: Ușile fiecărui compartiment se pot închide în siguranță, păstrând astfel confidențialitatea și securitatea obiectelor sau documentelor stocate în interior.

Manere Încorporate: Mânerele incastrate în ușile fiecărui compartiment adaugă un aspect elegant și facilitează deschiderea ușoară.

Asamblare Simplă: Produsul este livrat demontat, dar toate componentele necesare pentru asamblare sunt incluse, iar instrucțiunile detaliate sunt furnizate pentru a facilita procesul.


Utilizări Recomandate:

Biblioraftul cu 10 compartimente este versatil și poate servi la o gamă variată de scopuri, cum ar fi:

Organizare de Documente: Ideal pentru depozitarea organizată a dosarelor, cărților și documentelor de birou.

Depozitare Personală: Păstrează în siguranță obiecte personale, accesorii sau materiale de birou.

Împărțirea Spațiului: Contribuie la menținerea unui spațiu de lucru sau studiu ordonat și eficient.

Acest dulap cu 10 compartimente reprezintă o adiție practică și estetică pentru orice mediu. Cu el, poți să-ți organizezi cu ușurință lucrurile și să creezi un mediu funcțional și bine pus la punct. Alege acest dulap și transformă-ți spațiul într-unul ordonat și elegant!

Caracteristici
10730