Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Bancute de asteptare

Nu exista produse in aceasta sectiune

Cea mai eficienta solutie atunci cand vine vorba de a mobila o sala de asteptare. Indiferent de natura care o deserveste, orice sala de asteptare poate fi dotata cu aceste bancute de asteptare.

Datorita faptului ca bancutele de asteptare pot fi achizitionate cu 2, 3 sau 4 locuri, orice sala poate fi personalizata in functie de dimensiunile acesteia.
Structura metalica rezistenta ofera o durabilitate foarte mare, acestea practic nu se pot distruge, dar la scaune individuale acest lucru nu mai este valabil.

Mobman pune la dispozitia achizitorilor cele mai diverse modele, partea de sezut si spatar ramanand la alegerea fiecaruia, deoarece se poate alege dintre parte de sezut din plastic, din lemn, sau tapitate cu textil sau piele ecologica.
Indiferent de materialul ales venim in intampinarea salilor cu o larga diversitate de culori, astfel in functie de domeniu se pot alege culori potrivite, vesele si deschise acolo unde se doreste o atmosfera prielnica desfasurarii activitatilor.

Bancutele de asteptare pot fi cu parte de sezut fixe, sau demontabile, astfel cele demontabile pot fi transportate cu usurinta iar montarea sezuturilor se face foarte simplu.

Trimite-ne dimensiunile salii de asteptare, iar noi Mobman iti trimitem cea mai optima solutie care va cuprinde tipul de bancuta de asteptare, numarul de care ai nevoie, materialul care se potriveste domeniului tau.